AANDACHT! DRINGENDE BOODSCHAP

Wegens organisatorische redenen zal de bourgeoiscantus niet doorgaan. We gaan achter de schachtentocht wel gaan eten in Brugge. Oude zakken zijn vanharte welkom, afspraken maken met Ilse of Didi (kwestie van nog niet te veel te verraden aan de schachtjes).


Deze week

Zaterdag 03/04 Ontgroeningstocht, afspraken maken met Ilse of Didi (kwestie van nog niet te veel te verraden aan de schachtjes)

 

Volgende week

WOEHOE vakantie!!! Allť, toch voor de studerenden onder ons. Amuseerd'u, mo peisd wok al eke an d'ixaams.


Last Updated

Donderdag, 13 november 2003
Het forum is terug!!!

About this site

Deze site wordt het best bekeken met een
schermresolutie van tenminste 1024x768 lijnen
Webmeester: Bartje
Ontworpen door: Example Design

  Voeg de BSK-site toe aan je favorieten!


Deze pagina vertrouwt op code, scripts en sites van derden. BSK dankt allen die zo hebben meegewerkt aan deze pagina. BSK claimt dan ook geen rechten te hebben op en disclaimt dan ook alle verantwoordelijkheid van de geleende inhoud van deze pagina. BSK kan de gebruikers wel verzekeren dat ingevoerde gebruikersnamen en paswoorden niet door BSK worden bijgehouden of gebruikt. Merci!
Als je browser frames aan zou kunnen vind je hier informatie rond: BSK, Brugse, Studenten, Kring, studentenkring, Brugge, Brussel, drinken, bier, leute, plezier, VUB, Vrije, Universiteit, Brussel, vub, bsk, TD, cantus, td, bruxelles, universiteit, Brussels, Bruges, students, links, mail, webmail, horoscoop, daghoroscoop, woordenboek, dictionary, vertalen en nog veel meer.