We hebben niets liever dan bergen post! Contacteer ons voor al je vragen, opmerkingen, suggesties of reserveer tickets voor onze cultuuruitstappen of schrijf je hier in op onze mailinglist!

 

Postadres

Ben je van de oude stempel, stuur dan je post naar

BSG t.a.v. BSK
Pleinlaan2
1050 Brussel

 

E-mail

Val ons online lastig via BrugseStudentenKring@hotmail.com.

 

VUB-bakje

In het BSG-lokaal staat een BSK-bakje waar je al je berichten kunt achterlaten. Het BSG-lokaal bevindt zich op de VUB Campus Oefenplein aan de achterkant van gebouw F naast het CrazyCopyCenter.

 

Mailinglist

Iedereen kan zich inschrijven op onze nieuwe mailinglist. Op die manier krijg je het laatste nieuws van BSK recht in je mailbox. Stuur hier een mail met als tekst subscribe bsk.

We kunnen het ons niet voorstellen, maar als je je terug wil uitschrijven, stuur dan hier een mail met als tekst unsubscribe bsk. Let wel: stuur geen HTML-mails om je in- en uit te schrijven, want dan krijg je een foutmelding. Bij technische problemen, mail ons gerust.

 

Sponsoring

Wil je als bedrijf een groot publiek van jongeren bereiken (zo komen op onze grootste activiteit, de Pré St-Vé Cocktail TD gegarandeerd meer dan 1500 feestvierders) dan kan je  hier terecht voor uitgebreide informatie. 

 

Banner

Zet deze crazy banner op je site om het geheel wat meer cachet te geven!