Wim

Toon Willems

Praeses, rockster, paljas uit Massenhoven

Bekijk de rest van het bestuur »

Generic placeholder image

Activiteiten

Handige data om zeker bij te houden!

Bekijk »

Generic placeholder image

Tijdlijn

Bekijk de zotte geschiedenis van Apia

Tijdlijn »


Woord van de Praeses: Toon Willems

Liefste commilitones, Sinjoren, sympathisanten van ’t stAd en schachten, Laat mij u welkom heten op onze gloednieuwe website van Antverpia VUB, de studentenkring bij uitstek voor studenten van Antwerpen die studeren te Brussel! Het doet mij enorm deugd jullie te kunnen meedelen dat onze vereniging dit jaar zijn 40e bestaansjaar ingaat en nog steeds “alive and kicking” is! Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik dit jaar als voorzitter van Antverpia door het leven kan gaan. Op deze website kunnen jullie alles terugvinden met betrekking tot onze kring: Contactpersonen, activiteitenkalender en andere nuttige informatie. Het koste bloed, zweet en tranen maar onze webkeizer Kamiel Vijverman heeft prachtig werk verricht! In thema van ons lustrumjaar proberen we dit jaar onze Antwerpse trots extra naar buiten te brengen in het Brusselse. Dit kan slechts mogelijk gemaakt worden met een geweldig bestuur. Ik dank al deze mensen dan ook al stuk voor stuk bij voorbaat voor hun inzet en motivatie. Laat mij bij deze ook naast ons bestuur en schachten elke Antverpiaan warm maken om nog een keer langs te komen. Zonder jullie stonden we vandaag de dag niet waar we nu staan en met jullie steun maken we er een ongeziene editie van! Er is maar ene rode kring da’s APIA!

Cheerio,

Toon Willems – Voorzitter Antverpia VUB 2018-2019

Generic placeholder image Generic placeholder image

Clublied

Antwârpe... gij zè ga veur mij Toch de stad waar azzek zèn gebore De Greunpleuts, de Meir ... de Keyserlei Daar hemme kik m'n hart verlore Antwârpe... waar da'k ik ook ben Ik kan nievrans mijnen draai ni vinde 'k Weet het 't is flaa...mor ik beken Bij aa zèn 'k thuis... en onder vrinde

Cheerio, Cheerio, In Antwerpen daar poepen ze zo Eerst met de vinger en dan met de fluit Ge steekt hem erin en ge trekt hem eruit En zolang er Sinjoren bestaan, Zal Antwerpen nooit niet vergaan. Wij weten wat lol is, als 't pintje maar vol is De rest trekken wij ons niet aan!

Generic placeholder image